Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir düğün eğlencesi, oyun sırası yüzünden çıkan tartışmayla adeta savaş alanına döndü. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen düğünde, damat ve gelin tarafı arasında çıkan “oyun sırası” anlaşmazlığı büyüyerek kavgaya dönüştü.
İddiaya göre taraflar arasında, "Hep siz mi oynayacaksınız?" şeklindeki sözlü atışmaların ardından müziğin kesilmesiyle birlikte gerilim arttı. Tartışma kısa sürede yerini fiziksel kavgaya bıraktı. Çıkan arbedede 2 kişi bıçaklanırken, 3 kişi de darp edilerek yaralandı.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, çevik kuvvet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle kavga kontrol altına alınırken, bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Darp edilen 3 kişi ise ambulansta ayakta tedavi edildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili olarak toplam 25 kişiyi gözaltına aldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.