Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sunta yüklü bir tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Kaza, Kastamonu-İnebolu karayolunun Seydiler Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Salim O. yönetimindeki 37 ACY 258 plakalı Iveco marka tır, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazanın etkisiyle tırın dorsesinde bulunan suntalar yola ve çevreye saçıldı.
Kazada yaralanan tır sürücüsüne ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı sürücü, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrası güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaparken, devrilen tırın yoldan kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Yetkililer, kazayla ilgili incelemenin devam ettiğini bildirdi.
,