Kuzey Marmara Otoyolu İzmit geçişinde meydana gelen kazada bir yaya hayatını kaybetti, otomobilde bulunan iki kişi ise yaralandı. Olay, saat 22.00 sıralarında Erkan Ömerbeyoğlu Tüneli girişinde yaşandı. Ankara istikametine seyir halinde olan Muhammet Ç. (40) idaresindeki 35 TE 501 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmekte olan kimliği belirlenemeyen yayaya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyere çarparak durabildi. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu ve bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yayanın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Antalya Finike’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Antalya Finike’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Otomobil sürücüsü Muhammet Ç. ve yolcu Oğuzhan K., yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan yaya ise tünel içinde güvenlik ekipleri tarafından fark edilmiş ve durdurulmaya çalışılmıştı. Yayanın kaçması sonrası durum otoyol jandarmasına bildirildi ve yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yayanın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazanın ardından trafik kontrollü şekilde sağlanmaya devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı