Çankırı'da Olumsuz Hava Koşulları Bal Üretimini Azalttı Çankırı'da Olumsuz Hava Koşulları Bal Üretimini Azalttı

ÖZELHABER/ Ak Parti Gençlik kolları teşkilatı parti bünyesine yeni üyeler eklemek ve büyümek için çalışmalarına hızla devam ediyor. Güçlü ve dinamik ekibimizle, daha parlak bir geleceğe birlikte adım atıyoruz. Haydi birlikte çalışalım, sen de katıl bize! Sloganıyla yunus AVM önünde çalışmalarına sürdürüyor.

Çalışmalarla alakalı www.çankirihaber.net haber sitesine AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sadık Çendek açıklamalarda bulundu.

Çankırı’nın her ferdini aramızda görmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Çendek, “Biz Çankırı AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti İl Teşkilatı olarak 22 yıllık parti tecrübemizle yürekten ve gönülden yaptığımız çalışmalarımızla 22 yıldır halkımızın içinde, halktan uzak olmadan Çankırı’da bizimle birlikte yol yürüyecek samimi davamıza dava arkadaşları kazandırmak için buradayız.

Bu gün Çankırı’nın en bilindik yerlerinden olan Yunus AVM girişinde AK Gençlik olarak üye kayıt standımızı açmış bulunuyoruz. Çankırı’nın her ferdini aramızda görmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm gönüldaşlarımızı tüm davamızda yer almak isteyen, omuz olmak isteyen Çankırılı vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. ” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Berkay Tozlu