AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programı kapsamında önemli bir ismi ağırladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.
Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ev sahipliği yaptı. Erdoğan, Yalçın’ın nazik ziyareti ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Buluşmada, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde atılacak adımlar ve insan hakları alanında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Katılımcılar, hem yerel hem de ulusal düzeyde hedeflere ulaşmak için kararlılık mesajı verdi.
AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, bu tür programların teşkilat motivasyonunu artırdığını ve Türkiye Yüzyılı vizyonunun daha geniş kitlelere anlatılması için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.