ÖZEL HABER/ Çankırı’da spor gündeminin ele alındığı Gündem Spor programı, 9 Aralık Salı günü saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.
Çankırı Haber’in ekran yüzü Gazeteci Burak Kaya ile spor kamuoyunun yakından tanıdığı Spor Yorumcusu Av. Muhammed Yavuz İnci, kent sporunda öne çıkan başlıkları masaya yatıracak.

Bu haftaki programın ana başlıkları arasında Çankırı Futbol Kulübü’nün son durumu, amatör sporlardaki gelişmeler, haftanın kritik maç analizleri ve yerel spor camiasına dair özel değerlendirmeler bulunuyor.
Yayında, Çankırı’daki kulüplerin gidişatı, spor tesislerine ilişkin gündem ve son haftalarda öne çıkan performanslar detaylı şekilde ele alınacak. İzleyiciler, kent sporuna dair merak ettikleri pek çok noktayı uzman yorumlarla takip edebilmek için yayını cankirihabernet Facebook ve YouTube hesapları üzerinden canlı izleyebilecek.
Gündem Spor, her hafta olduğu gibi bu hafta da Çankırı’da sporun nabzını tutmaya devam edecek.




