Oyuncu ve şarkıcı Barış Baktaş'ın eşi Gülüm Baktaş iş dünyası tarafından bilinen bir isim değil. Özellikle oyunculuk yapmaması sebebiyle hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.

Gülüm Baktaş kimdir?

Tv 8'de haber sunuculuğu yapan Salih Akbaş'ın kızı Gülüm Baktaş, pek fazla gözler önünde olmadığından hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan Gülüm Baktaş'ın İstanbul'da Gülüm Baktaş Beauty Studio'nun sahibi olduğu biliniyor.

Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında ve nereli? Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında ve nereli?

Kiminle evli?

Gülüm Baktaş, Kanal 7'de yayımlanan Kan Çiçekleri dizisinde Baran karakterini canlandıran oyuncu ve şarkıcı Barış Baktaş ile evlidir. 2021 yılından beri birlikte olan genç çift, özel hayatlarını gözler önüne sermemeye özellikle dikkat ediyorlar.

Son zamanlarda çiftin boşanıp boşanmadığı da özellikle Barış Baktaş'ın sevenleri tarafından merak ediliyor. Çiftin birlikteliklerini mutlu bir şekilde sürdürdüğü edinilen bilgiler arasında. Ayrıca çiftin çocuklarının olmadığı ancak Gülüm Baktaş'ın ilk evliliğinden bir çocuğu olduğu da konuşuluyor.

Whatsapp Image 2024 04 28 At 22.04.57

Barış Baktaş kimdir?

Barış Baktaş 12 Şubat 1997 yılında Batman'da dünyaya gelmiştir. Aslen de Batman'lı olan Baktaş, hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapmaktadır. Şan öğretmeni Meltem Şenel'den şan dersleri almış, 2020 yılında "Öldüm" adlı single ile dinleyicisiyle buluşmuş, aynı zamanda tiyatro oyunlarında da yer almıştır. Oyunculuk hayatına ise ilk olarak TRT'de yayınlanan "Savaşın Efsaneleri" adlı belgesel filminde Kral Henry ile başlamıştır. Şu anda Kanal 7'de yayınlanan "Kan Çiçekleri" dizisinde rol alan genç oyuncu daha önce ise Yağmur'un Gözyaşları ve Ceberruh adlı sinema filmlerinde oynamış ve oldukça başarılı olmuştur. 

Muhabir: Şulenaz Durlanık