Eskişehir’de bir süre önce meydana gelen trafik kazasında eşini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan İrem Özsöz’den acı haber geldi. Genç kadın, tedavi altına alındığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay, 8 Aralık’ta Ankara–Eskişehir güzergâhında bulunan E90 kara yolunda yaşanmıştı.
Kazada, Mert Özsöz’ün yönetimindeki 26 AEB 280 plakalı otomobil, seyir halindeki 55 EY 473 plakalı tıra arkadan çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle defalarca takla atan araçtaki sürücü Mert Özsöz olay yerinde hayatını kaybetmiş, eşi İrem Özsöz ile birlikte araçta bulunan iki kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edilmiş, yaralılar ilk müdahalenin ardından Polatlı Devlet Hastanesi’ne götürülmüştü.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İrem Özsöz’ün durumu daha sonra kötüleşmiş, genç kadın Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada günlerdir tedavi altında bulunan Özsöz, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.
Yaklaşık beş yıldır birlikte olan ve üç ay önce dünyaevine giren genç çiftin ölümü yakın çevrelerinde büyük üzüntüye yol açtı. Mutluluklarını ölümsüzleştirdikleri düğün fotoğrafları ise geride kalanlara hüzünlü bir hatıra olarak kaldı.
Yetkililer, kazaya ilişkin incelemenin devam ettiğini kaydetti.





