Çankırı İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan Polis Memuru Necattin Şahin, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez’i makamında ziyaret etti.
Emniyet teşkilatında uzun yıllar görev yapan Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaret, teşkilat mensupları arasındaki vefa ve dayanışmanın bir örneği olarak dikkat çekti.
Emekli Polis Memuru Şahin’den Makam Ziyareti
Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, emekliye ayrılan Polis Memuru Necattin Şahin, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez ile bir araya geldi.
Makamda gerçekleşen ziyarette, Şahin’in görev süresi boyunca teşkilata sunduğu hizmetler ve emniyet teşkilatına yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür edildi.
Görev hayatını tamamlayan personelin emeklilik döneminde de teşkilat tarafından hatırlanması, kurum içerisindeki birlik ve beraberliğin yanı sıra meslektaşlar arasındaki bağların önemini ortaya koydu.
Aytekin Canıtez’den Şahin’e Teşekkür
İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, gerçekleştirdiği ziyarette emekli Polis Memuru Necattin Şahin’e teşkilata sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Canıtez, Şahin’in görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmaların emniyet teşkilatı açısından değer taşıdığını ifade ederek, kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Ziyaretin ardından Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda da emekli polis memuru Şahin’e emeklilik hayatında başarı ve esenlik dilekleri iletildi.
Emeklilikte Yeni Bir Dönem Başladı
Meslek hayatını tamamlayan Necattin Şahin için emeklilik dönemi başlarken, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü de kendisine görev yıllarındaki hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.
Emniyet teşkilatında görev yapan personelin emeklilik sonrasında da kurum tarafından hatırlanması, teşkilat kültüründeki vefa anlayışının önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona ererken, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, emekli Polis Memuru Necattin Şahin’e emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk diledi.





