Bursa’nın Kestel ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. İki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaralanırken, olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Kazanın ardından yaşanan hareketlilik ve ilk müdahale anları kameralara yansıdı.
Kaza, saat 23.50 sıralarında Kestel ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde, Kurtuluş Caddesi ile Ankarayolu Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İbrahim B. yönetimindeki 16 ADU plakalı otomobil, Kurtuluş Caddesi üzerinden Ankarayolu Caddesi’ne merkez istikametine dönüş yaptığı sırada, Ankarayolu Caddesi üzerinde merkez yönüne seyir halinde olan Muharrem Koyunoğlu idaresindeki 16 GN plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana gelirken, kazada 16 GN plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Seda Koyunoğlu ile 16 ADU plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Bulut ve aynı araçta yolcu konumunda bulunan Süleyman Atar ile Gürsel Bal yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılırken, ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldılar. Hastaneye sevk edilen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri, kaza sonrası kavşakta güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Hasar gören araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




