Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ile birlikte İl Müdür Yardımcıları Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katılım gerçekleştirdi.

İlçe Müdürleri ve Şube Müdürlerinin sunumlarıyla katıldığı toplantıda 2024 yılı çalışmaları değerlendirildi. 2025 yılı içerisinde uygulanacak proje ve programlar ilçe ve şube müdürlüklerince açıklanarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. 2025 yılında uygulanmak üzere proje çalışmaları planlandı.

Toplantı da konuşan İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, " Niyetimiz çabamız bu memlekete bir şeyler kazandırmak. Amacımız ilimizde uygulamaya koyduğumuz projelerde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da başarılı olmak. 2025 Yılında Çiftçilerimiz ve tarım sektörü paydaşlarıyla planladığımız planlayacağımız yeni tarımsal projeler için çalışıyoruz. Öncelikli Olarak Gençlerimize yönelik ikna edici ve gelir getirici projeler üzerinde çalışmalarımız var.” Şeklinde konuştu.

TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Özcan Erel’den ÇAKÜ’ye Önemli Ziyaret TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Özcan Erel’den ÇAKÜ’ye Önemli Ziyaret

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Düzgün, “Yeni gelişmelerden yeni projelerden veya çeşitli aksaklıklardan anında haberdar olabilmek için iletişim kanallarını aktif olarak kullanmalıyız. 2024 yılında çiftçilerimize yönelik faydalı projeler uygulamaya koyduk. Projelerimiz devam edecek. 2025 yılında da aynı gayret ve azimle çiftçilerimizin yanında olacağız. Bu toplantının önce ilimiz tarımına sonra ülkemiz tarımına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öncelikle İl ve ilçelerimizde görev alan tüm personelimize yaptıkları çalışmalardan ve gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ederim. Hepimizin önceliği daima hizmet olmalıdır. Yeni projelerle çiftçilerimizin gelir düzeylerini yükseltmeye gayret edeceğiz." Dedi. 

Kaynak: Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Kaynak: Haber Bülteni