Düzce merkezli Düzce, Bolu ve Zonguldak illerinde düzenlenen operasyonda, usulsüz silindir hacmi artırılan motosikletler ele geçirildi, 27 kişi gözaltına alındı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, R.M. isimli şüpheliye ait iki iş yerinde, 50 cc motosikletlerin gayri resmi tadilatlarla 80-110-125-135 cc modellerine dönüştürüldüğü tespit edildi. Yapılan teknik inceleme ve soruşturma kapsamında, motorların satışını ve teknik değişikliğini yapan 7 kişi ile bu motosikletleri satın alan 20 kişi olmak üzere toplam 27 şüpheliye operasyon düzenlendi.
Operasyonda 21 motosiklete el konuldu. Düzce’de 23, Bolu’da 2 ve Zonguldak’ta 1 adreste gerçekleştirilen baskınlarla şüpheliler gözaltına alındı.
Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.