Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün denize girdikten sonra kaybolan 26 yaşındaki İbrahim Çağlayan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kumcağız Sahili’nde başlayan arama çalışmaları, genç adamın bulunmasıyla sona erdi.
Edinilen bilgilere göre olay, dün Kumcağız Sahili’nde meydana geldi. 26 yaşındaki İbrahim Çağlayan, denize girdikten bir süre sonra gözden kayboldu.
Çağlayan’ın denizde kaybolduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Arama çalışmaları sonuç verdi
Ekipler, Çağlayan’ın bulunması amacıyla denizde ve kıyı şeridinde geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Dün başlayan çalışmalar bugün de devam etti.
Deniz ve kıyı hattında sürdürülen arama tarama faaliyetleri sonucunda İbrahim Çağlayan’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Acı haber, genç adamın yakınları ve çevresinde üzüntüye neden oldu. Çağlayan’ın cansız bedeninin gerekli işlemlerin ardından ilgili birimlere teslim edilmesi bekleniyor.
Kandıra’da deniz kazaları dikkat çekiyor
Öte yandan, pazar günü farklı sahillerde denize giren üç kişinin de boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.
Kandıra’da peş peşe yaşanan deniz kazaları, yaz döneminde sahillerde yaşanan boğulma vakalarını bir kez daha gündeme getirdi. Yaşanan son olayda da arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda 26 yaşındaki İbrahim Çağlayan’a ulaşıldı.



