Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden 24. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Sinop Ayancık İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mertcan Öztürk için taziye mesajı yayımladı.

Bursa’da Bisikletli Çocuk Park Halindeki Araca Çarptı
Bursa’da Bisikletli Çocuk Park Halindeki Araca Çarptı
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ali Boğa ile Sinop’ta geçirdiği kaza sonucu vefat eden Mertcan Öztürk’ün kaybı, AK Parti teşkilatında derin üzüntüye neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajda, “Kıymetli dava ve yol arkadaşlarımız Ali Boğa ve Mertcan Öztürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı temenni ediyorum. Rabb’im mekânlarını cennet eylesin” ifadelerine yer verdi.

Ali Boğa, 24. Dönem’de AK Parti’den Muğla milletvekili olarak görev yapmış, uzun yıllar siyaset ve kamu hizmetinde bulunmuştu. Mertcan Öztürk ise genç yaşına rağmen Ayancık’ta aktif bir teşkilat mensubu olarak görev alıyordu.

Her iki ismin de kaybı, partililer ve sevenleri arasında büyük üzüntüyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı