ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Şabanözü ilçesinden sporcular, Ankara’da düzenlenen para badminton şampiyonasında üç bronz madalya kazandı. Fatma Elif Toruk ve Keriman Ünlü, farklı kategorilerde elde ettikleri derecelerle Çankırı’yı temsil etti.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün paylaştığı bilgilere göre Fatma Elif Toruk, WH2 kategorisinde bronz madalya elde etti. Toruk, karışık çiftler kategorisinde de üçüncü olarak ikinci madalyasını kazandı.
Şabanözülü sporculardan Keriman Ünlü ise SL4 kategorisinde üçüncü sırayı alarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Şampiyonada elde edilen üç bronz madalyayla Şabanözü’nden katılan sporcular, organizasyonu derecelerle tamamladı.
Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak konuyla ilgili,
"Ankara’da düzenlenen şampiyonada üç bronz madalya kazanarak bizleri gururlandıran sporcularımızı yürekten kutluyorum. Fatma Elif Toruk ve Keriman Ünlü’nün elde ettiği dereceler, azim ve emeklerinin güzel bir karşılığıdır. Sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.








