ÖZEL HABER/Çankırı’nın başarılı sporcularından Ecrin Pınarbaşı, Isparta’da düzenlenen Yurt Lig Satranç Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performansla Türkiye ikincisi oldu.

Elde ettiği dereceyle Çankırı’ya büyük bir gurur yaşatan Ecrin Pınarbaşı, şampiyonanın ardından Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak tarafından makamında kabul edildi. Ziyarette genç sporcu tebrik edilirken, başarı hikâyesi ve gelecek hedefleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Satranç branşında elde edilen bu önemli başarının, genç sporcular için örnek teşkil ettiğini belirten İl Müdürü Sadık Ak, sporun her alanında gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sadık Ak, yaptığı değerlendirmede, “

Ecrin kızımızın Türkiye ikinciliği elde etmesi bizleri son derece gururlandırdı. Bu başarı, disiplinli çalışmanın, azmin ve kararlılığın önemli bir sonucudur. Gençlerimizin sporun her branşında elde ettiği başarılar, Çankırı’mız adına büyük bir değer taşıyor. Ecrin’i, ailesini ve emeği geçen antrenörlerini gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Ecrin Pınarbaşı bir kez daha tebrik edilirken, genç sporcuya eğitim ve spor hayatında başarı dilekleri iletildi. Türkiye ikinciliği derecesiyle dikkat çeken Ecrin Pınarbaşı’nın önümüzdeki dönemde katılacağı organizasyonlarda da önemli başarılara imza atması bekleniyor.

ÇAKÜ’de Bayramlaşma Geleneği Devam Etti
ÇAKÜ’de Bayramlaşma Geleneği Devam Etti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Büşra İlayda Abdullahoğlu