ÇANDER, Ankara Çankırılılar Federasyonu Kurulumu İçin Başvuruda Bulundu ÇANDER, Ankara Çankırılılar Federasyonu Kurulumu İçin Başvuruda Bulundu

ÖZEL HABER/Çocuk kitaplarının eğlenceli ve aynı zaman da güçlü kalemi olan Çankırılı yazar Nevin Öztepe'nin yeni kitap serisi "Ilgaz Gezisi Öykü Seti" çıktı. 
Çankırılı Emekli Öğretmen Yazar Nevin Öztepe okuma yazmayı yeni öğrenen çocukları için yep yeni ve sevgi dolu maceraları kaleme aldığı serisi "Ilgaz Gezisi Öykü Seti" için yarın imza günün de minik okurları ile bir araya gelecek.
8 Haziran Cumartesi günü (yarın) saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasında minik okurları ile Antares Alışveriş Merkezi'de buluşacak. 

Whatsapp Image 2024 06 07 At 12.32.38

Yazar Nevin Öztepe www.cankirihaber.net 'e "Ilgaz Gezi Hikayesi" adlı çocuk kitap serisini anlattı.
Çankırı'lı ve emekli öğretmen olduğunu söyleyen Yazar Öztepe, "Emekli olduktan sonra yılların bana kazandırdığı anılarımı ve deneyimlerini çocuklarımıza ulaştırmak ,onlara okumayı sevdirmek için öykü kitapları yazdım."ILGAZ GEZİSİ"öykü seti 8 kitaptan oluşmaktadır." dedi. 
Öykülerini  gerçek yaşamdan alarak hikayeleştirdiğini ifade eden Yazar Öztepe, "Öykülerimde çevre ve doğa sevgisi, yardımlaşma, doğruluk, hoşgörü gibi kavramları işledim. Değerlerimizi tanıma ve onlara saygılı olmayı ön planda tuttum. Öykülerin bazıları hayvanlar dünyasından canlandırdım. Bazı hikayelerinden gerçek yaşamdan hikayeleştirildi. Hikayelerin tamamı özgün eserlerden oluşuyor. Her bir kitapta iki yada üç öykü bulunmaktadır." diye konuştu.
Kitap çalışmaları hakkında bilgi veren Yazar Nevin Öztepe, "Her zaman  yanımda ve yardımcım olan eşim Adil Öztepe'ye emekli öğretmendir. 2 oğlum Taner Öztepe ve Ahmet  Öztepe'ye ayrıca torunum Toprak Öztepe'ye her zaman bana verdikleri sevgi dolu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoru" dedi.

Çankırılı Yazar Nevin Öztepe kimdir?

Nevin Öztepe,  1957 yılında Çankırı'da doğudu. Öğrenim hayatını Çankırı'da tamamladı. Çankırı'da başladığı öğretmenlik mesleğine Çankırı'nın farklı köylerinde ve Merkez ilçesinde devam etti. Ankara Keçiören Hacı Sabancı İlköğretim Okulun'da Öğretmenlik kariyerini noktalayarak emekliye ayrıldı. Emeklilik yaşamında resim, el sanatları, dikiş ve yazarlık çalışmalarında bulundu.


Whatsapp Image 2024 06 07 At 22.34.00

Kaynak: Burak Kaya