ÖZEL HABER/ Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Bulut, kentteki sağlık tesislerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Bulut, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı görevinden ayrılarak Merkez Karataş Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak göreve başlayan Dr. Gizem Odabaşı’nı ziyaret etti. Odabaşı’na yeni görevi için başarı dileklerini iletti.

Merkez Kırkevler Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Bulut, burada görev yapan Aile Hekimi Dr. Selim Semih Çoşkuner ve sağlık çalışanlarıyla görüştü. Ziyarette merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bulut, akşam saatlerinde ise Çankırı Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Beytullah Şahin ile birlikte hastanenin Acil Polikliniğini ziyaret etti. Görev başındaki sağlık çalışanlarıyla görüşen Bulut, acil serviste sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.

Çankırı’da Ücretsiz Kanser Taraması Başlıyor! Hangi İlçeye, Hangi Gün Gidecek?
Çankırı’da Ücretsiz Kanser Taraması Başlıyor! Hangi İlçeye, Hangi Gün Gidecek?
İçeriği Görüntüle

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Bulut konuyla ilgili,

“Sağlık hizmetlerinin etkin ve kesintisiz şekilde sunulmasında sağlık çalışanlarımızın emeği büyük önem taşıyor. Sağlık tesislerimizi ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirmeyi ve ekiplerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Görevlerini özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, yeni görevine başlayan Dr. Gizem Odabaşı’na başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Selenay Ünlü