ÖZEL HABER/ Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan Rabia Çalışkan, Bakanlık Destek Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde Şef olarak görev yapmak üzere yeni görev yerine uğurlandı.
Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Müdürü Abdulhaluk Longa, kurumda görev yaptığı süre boyunca çalışmalarına katkı sağlayan Rabia Çalışkan’a plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen buluşmada Çalışkan’a, görev süresi boyunca kurum bünyesinde yürüttüğü çalışmalar ve sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edildi. Çalışkan’ın yeni görev yeri olan Bakanlık Destek Hizmetleri Başkanlığında Şef olarak görev yapacağı belirtildi.
İl Müdürü Abdulhaluk Longa, Rabia Çalışkan’ın kurumda görev yaptığı süre boyunca özverili çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek,
“Kurumumuza verdiği emekler ve yaptığı değerli katkılar için kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyor, görevinde başarılar diliyorum.” dedi.
Plaket takdiminin ardından Çalışkan’a yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.
Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de yaptığı paylaşımda, Rabia Çalışkan’a kurumda görev yaptığı süre boyunca gösterdiği özverili çalışmalar ve değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Çalışkan’ın Bakanlık Destek Hizmetleri Başkanlığındaki yeni görevine önümüzdeki süreçte devam edeceği bildirildi.





