Akhasan Köyü Derneği ve Dikenli Köyü Derneği, olağan genel kurullarını başarıyla tamamladı. Her iki dernek de seçimlerini tek liste ile gerçekleştirirken, mevcut başkanlar güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Dikenli Köyü Dernek Başkanlığı görevini sürdüren Rafet Bayar ve Akhasan Köyü Dernek Başkanı Bayram Çavdar, dernek üyelerinin desteğiyle görevlerine devam edecek. Genel kurulda birlik ve beraberliğin önemi vurgulanırken, köy derneklerinin sosyal dayanışma açısından büyük bir rol oynadığına dikkat çekildi.
Çerkeş Dernekler Federasyonu (ÇERDEF) Başkanı Niyazi İncesu ve ÇERDEF Gençlik Kolları Başkanı Cihangir Taşlıgül, genel kurul sürecine divan heyeti olarak katılarak katkıda bulundu. Yeniden seçilen başkanları tebrik eden İncesu ve Taşlıgül, köy derneklerinin birlik içinde hareket etmesinin önemine değindi.
Başkanlar Rafet Bayar ve Bayram Çavdar, destek veren tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde daha aktif çalışmalar yapacaklarını belirtti. Akhasan ve Dikenli köylerinin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade eden başkanlar, yeni dönemde projelerle dernek faaliyetlerini geliştirmeyi planladıklarını açıkladı.