Çerkeş’in Karalar Mahallesi Muhtarı Şenol Settaşı, mahallesinin güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçirdi. Seçim döneminde mahalle sakinlerine verdiği sözü yerine getiren Settaşı, kendi muhtarlık maaşıyla mahallenin farklı noktalarına güvenlik kameraları taktırdı.
Toplamda 10 adet güvenlik kamerası kurduran muhtar, şimdiye kadar bu proje için 45 bin lira harcadı. Settaşı’nın amacı, mahallede yaşanabilecek trafik kazaları, hırsızlık olayları ve çeşitli güvenlik ihlallerinin önüne geçmek. Güvenlik kameralarının mahalledeki huzuru artıracağını belirten Settaşı, mahalle sakinlerinden de büyük destek gördü.
Mahalle halkı, muhtarın bu özverili çalışmasını takdirle karşıladı ve ona teşekkür etti. Settaşı, “Mahallemizin daha güvenli olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diyerek, ilerleyen süreçte de benzer projeleri hayata geçireceğini belirtti.
Çerkeş’te örnek bir muhtarlık anlayışı sergileyen Settaşı’nın bu girişimi, mahallede büyük memnuniyet yaratırken, diğer bölgelere de ilham kaynağı oldu.