ÖZEL HABER/Bölgesel Amatör Lig 5. Grup Play-Off ilk kademe karşılaşmasında Çankırı Futbol Kulübü, Çubukspor’u 3-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Kırşehir Ahi Evran Stadyumu’nda oynanan mücadelede büyük bir heyecan yaşanırken, maçın ardından Çankırı FK cephesinde sevinç sel oldu.
Karşılaşma 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 15.00’te başladı. İlk dakikalardan itibaren kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada galip gelen taraf Çankırı Futbol Kulübü oldu. Taraftar desteğini arkasına alan Çankırı temsilcisi, sahadaki mücadeleyi 3-2’lik skorla tamamlayarak Play-Off yolculuğuna emin adımlarla devam etti.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Çankırı Futbol Kulübü yöneticilerinden Aybars Şentürk, hem takımın başarısından hem de taraftarın desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şentürk, “Bu maça bir haftadır hazırlanıyoruz. Ancak bizden ziyade arkamızda dimdik duran taraftarlarımız bu galibiyeti sonuna kadar hak etti. Yıllardır bu heyecanı bekliyorduk. Bugün sahadaki futbolcu kardeşlerimiz bu gururu bize yaşattı, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Aybars Şentürk ayrıca teknik direktör, yönetici kadrosu, Belediye Başkanı ve en çok da Çankırı Valisi’ne özel teşekkürlerini iletti. “Onlar olmasaydı bu mutluluğu burada yaşayamazdık. Allah razı olsun” ifadeleriyle duygularını aktardı.
Çankırı FK, aldığı bu galibiyetle Play-Off’un ikinci turuna yükselirken, yeni rakibi ve maçın oynanacağı şehir önümüzdeki günlerde netleşecek. Taraftar ise şimdiden yeni zaferlerin hayalini kuruyor.
HABER: Burak Kaya