Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline bu kez alışılmadık bir ziyaretçi geldi: martı. Acil servisin kapısından içeri dalan martı, kısa sürede koridorları adeta uçuş pisti haline getirdi ve ortalığı karıştırdı.
Vatandaşlar, martının koridorlarda kaçışını şaşkınlıkla izlerken, güvenlik görevlisi de martıyı yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Martı, köşe bucak kaçışlarına rağmen güvenlik görevlisinin eline geçti. Yakalanmasının ardından kısa bir süreliğine acil serviste “en hızlı vaka” olarak kayıtlara geçti.
Olay, hastane çalışanları ve hastaları arasında hem şaşkınlık hem de gülümsemelere neden oldu. Vatandaşlar, martının hareketlerini cep telefonlarıyla kaydederek bu renkli anları ölümsüzleştirdi. Son olarak martı, güvenlik görevlisinin ellerinden yeniden özgürlüğüne kanat çırparak uçtu.
Hastane yetkilileri, bu tür beklenmedik ziyaretçilere karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade ederken, martının sağlık durumu için herhangi bir endişe bulunmadığını belirtti. Olay, sosyal medyada kısa sürede ilgi çekerek vatandaşların yüzünü güldürdü.