ÖZEL HABER/Havaların ısınmasıyla birlikte Çankırılı vatandaşlar çay bahçelerinde havuz başında çay sohbetleriyle günün yorgunluğunu atıyor.

Psikolog Buse Şimşek'ten Önemli Uyarı: 'Kadına Yönelik Şiddet İnsan Haklarını İhlal Ediyor!' Psikolog Buse Şimşek'ten Önemli Uyarı: 'Kadına Yönelik Şiddet İnsan Haklarını İhlal Ediyor!'

Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi açık havada olması ve fiyatlarının uygunluğundan dolayı birçok vatandaşın tercih ettiği bir mekan olarak ön plana çıkıyor. Çay bahçesi Çankırı’nın en çok tercih edilen mekanlarının başında geliyor. Çankırı Belediyesi tarafından faaliyete açılan çay bahçesinde fiyatların uygun olması ve açık havada havuz başında çay sohbetleri çay bahçesini vatandaşların uğrak noktası haline getir. Öyle ki boş masa bulamayanlar masa boşalması için sıra beklediği gözlemlendi.
Çankırı Belediyesi’nin kapasite artırıp artırmayacağı merak konusu olurken sosyal tesise gelen Çankırılı vatandaşlara www.cankirihaber.net fahri muhabiri İsmail Çömlekci Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi hakkında düşüncelerini sordu.

Whatsapp Image 2024 06 11 At 23.27.15 (1)

Vatandaşlar yaptığımız röportajda Çankırı Belediyesi ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e seslendiler.

G Pauk L Da8 A A8Xv U

Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesinin ve açık havada güzel ve nezih bir mekan olduğunu dile getiren Cihat Celepverdi, “İnsanların gelip açık hava da çay, meşrubat tüketebileceği güzel bir yer, fiyatların uygunluğundan dolayı benim tercih ettiğim bir yer. Diğer kafelere göre abartılmamış uygun fiyatların olmasından dolayı Çankırı Belediye Sosyal Tesislerini tercih ediyorum. Buraya gelen kişiler genel de arkadaşları ve ailesiyle geliyor ve ferah bir ortam olduğundan dolayı burası sevdiğim bir yer. Burası uygun olduğu kadar çok talep görende bir yer olduğu için bazı günler boş masa olmadığı için masalar için sıra bekliyoruz. Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’den ricam buradaki oturma kapasitesinin artırılması.” Dedi.

Belediye Çay Bahçesine Ailesi ile gelen Defne Irmak, “Tesis güzel ve uygun fiyatlı ama çocuklar için küçük park yapılsa iyi olur. Çocuklarıyla beraber gelen ailelerin rahat etmesi bakımından hem de daha çok müşterinin olması bakımından mantıklı bence. Çünkü gittiğimizde çocukları götüremiyoruz. Sıkılıyorlar bizde bunalıyoruz.
Bundan dolay Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Bey burada bir mini park çalışması yapması çok faydalı olacaktır. Ama güzel bir çay bahçesi ben seviyorum ailece oturulacak güzel bir tesis. Yer ve konum bakımından çarşıya yakın özel günlerde toplanıp arkadaşlarla gönül rahatlığıyla çay içilecek güzel bir mekan” dedi.
 

Kaynak: Burak Kaya