ÖZEL HABER/ Kursunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, ilçede eğitime katkı sağlayan iş insanları ve esnaflara teşekkür ederek şükranlarını sundu. Başkan Uslu yaptığı açıklamada, eğitim derneğine yapılan desteklerin ilçenin geleceğine değer kattığını vurguladı.

Başkan Sopacı’dan Vefat Eden Mustafa Özdemir İçin Taziye Mesajı
Başkan Sopacı’dan Vefat Eden Mustafa Özdemir İçin Taziye Mesajı
İçeriği Görüntüle

Başkan Uslu mesajında; Duman İnşaat ortakları İsmet Duman ve Cemali Gül, Sefa İnşaat sahibi Sefa Ünal, Yeşil Mahalle Muhtarı Hakkı Karacameydan, esnaflardan Osman Kurt ve Doğan Demirhan ile Demirkapılar A.Ş. Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı İsa Demirkapı’ya özel olarak teşekkür etti. Uslu, bu desteklerin yalnızca eğitime değil, aynı zamanda Kursunlu’nun yarınlarına yapılan bir yatırım olduğunu ifade etti.

“Eğitim, toplumların en değerli sermayesidir” diyen Başkan Uslu, katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, eğitime yönelik iş birliği ve dayanışmanın ilçenin kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Uslu ayrıca, tüm vatandaşları eğitime destek olmaya davet etti.

Kursunlu’da eğitime yönelik bu tür katkıların öğrencilerin geleceğine ışık tuttuğunu dile getiren Uslu, destek veren iş insanları ve esnafa şükranlarını sunarak sözlerini tamamladı.

Kaynak: Berkay Tozlu