ÖZEL HABER/ Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, eğitime verilen desteğe dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Başkan Bezci, geçtiğimiz yıl hiçbir kamu kaynağı kullanılmadan 146 öğrenciye burs sağlandığını belirterek, bu yıl da aynı dayanışma ruhuyla öğrencilerin yanında olacaklarını ifade etti.

Bezci açıklamasında,

“Sevgili dostlarım, geçtiğimiz yıl sizlerin desteğiyle hiçbir kamu kaynağı kullanmadan 146 evladımıza burs verdik. Bu yıl da yavrularımızın eğitim yolunda daha güçlü adımlar atabilmeleri için yine sizlerin desteğine güveniyoruz. Birlikte olduğumuz sürece hiçbir öğrencimiz yalnız kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Eğitime destek kampanyasının sadece maddi bir katkı olmadığını vurgulayan Bezci, her bursun gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti. “Bir öğrencinin eğitiminin yarıda kalması, bir geleceğin sönmesidir” sözleriyle eğitimin önemine dikkat çeken Başkan, tüm vatandaşları bu anlamlı dayanışmaya katkıda bulunmaya davet etti.

Orta Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen burs desteği, bölgede büyük takdir topluyor. Geçmiş yıllarda sağlanan burslarla birçok öğrencinin eğitimine devam etmesine katkı sağlanırken, bu yıl da daha fazla öğrencinin destek alması hedefleniyor.

Belemedik Tabiat Parkı: Adana’nın Doğa Harikası Fotoğrafçılara Kapılarını Açıyor
Belemedik Tabiat Parkı: Adana’nın Doğa Harikası Fotoğrafçılara Kapılarını Açıyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Bezci, eğitimin bir toplumun geleceği olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin yalnız bırakılmaması gerektiğini belirtti. Hemşehrilerinin bu süreçteki katkılarının büyük önem taşıdığını dile getiren Bezci, “Ortak çabamızla gençlerimizin yolunu açacağız, yarınlara daha umutla bakmalarını sağlayacağız” dedi.

Orta halkının desteğiyle devam edecek burs kampanyası, ilçedeki öğrencilere umut olmaya devam edecek.

Kaynak: Berkay Tozlu