ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Orta Belediyesi, önemli misafirlerini ağırlayarak birlik ve dayanışma örneği sergiledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İstanbul’dan iş insanı Sinan Ayrancı, Orta Belediye Başkan Vekili ve iş insanı İsa Böcek ile Maliye Müfettişi Osman Zeybek, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak çalışmalar ve iş birliği konuları ele alındı. Başkan Ömer Bezci, misafirlerine teşekkür ederek bu tür buluşmaların hem moral hem de motivasyon açısından büyük değer taşıdığını belirtti.

Başkan Bezci yaptığı açıklamada,

“Bugün çok değerli misafirlerimizi Orta’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Hemşehrilerimize hizmet yolunda birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ilgaz’da Çeltik Hasadı Başladı: Biçer Döver Kontrolleri Devam Ediyor
Ilgaz’da Çeltik Hasadı Başladı: Biçer Döver Kontrolleri Devam Ediyor
İçeriği Görüntüle

Orta Belediyesi’nde gerçekleşen bu buluşma, dostluk ve iş birliğinin pekiştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Selenay Ünlü