Bartın–Karabük karayolu, aynı noktada meydana gelen iki ayrı trafik kazasıyla gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre her iki kaza da Bartın-Karabük Karayolu’nun 31. kilometresinde gerçekleşti. İlk kazanın ardından saatler sonra aynı bölgede ikinci bir araç kazası yaşandı. Virajı alamayan sürücülerin yönettikleri araçlar yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Meydana gelen iki kazada toplam 3 kişi yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Bartın’daki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kazalar nedeniyle karayolu bir süre kontrollü olarak ulaşıma kapatıldı. Araçların yoldan kaldırılması ve trafik ekiplerinin gerekli çalışmaları tamamlamasının ardından ulaşım yeniden normale döndü. Aynı noktada kısa aralıklarla iki kazanın yaşanması, bölgede sürücülerin hız ve viraj konusundaki dikkatine dair soru işaretleri yarattı.
Yetkililer, özellikle Bartın-Karabük hattında belirli bölgelerde hız limitlerine uyulmasının ve virajlı noktalarda daha kontrollü ilerlenmesinin olası kazaları önleyebileceğini hatırlattı. Trafik ekiplerinin bölgede denetimlerini artıracağı öğrenildi. Kazalarla ilgili tahkikat sürüyor.





