Youtube, Instagram ve Tiktok adlı sosyal medya platformlarrında paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Aslı Güler aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Oyunculuk kariyeri boyunca Kiraz Mevsimi, Hatırla Gönül, Çilek Kokusu ve Güneşin Kızları isimli dizilerde rol almıştır. Şu an içinse oynadığı herhangi bir dizi ya da film bulunmamaktadır.

Aslı Güler

Aslı Güler Kimdir? 


Aslen Bursalı olduğu bilinen Aslı Güler, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Genç fenomen şu anda da İstanbul'da yaşamakta, Uludağ Üniversitesi Siyaset Bölümü'nde eğitim hayatını sürdürdüğü bilinmektedir. Youtuber ve oyuncu kimliğiyle bilinen Aslı Güler'in bir kız kardeşi vardır. Youtube hesabında genel olarak makyaj videoları çeken genç fenomen oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. 

26 yaşında ve yengeç burcu olan genç fenomen, 1.78 boyunda ve 66 kilodadır. Instagram'da 630 bin, Youtube'da 276 bin, 2 milyon 800 bin takipçisi bulunan Güler; sarı saçlı ve mavi gözlüdür. Öte yandan bir dönem Türk Şef , lokantacı ve internet fenomeni CZN Burak ile olan birlikteliğiyle de sık sık gündeme gelmişti. 

Aslı Güler Boyu ve Kilosu

İnsanlar sevdikleri kişilerin boy ve kilo özelliklerini de sıklıkla merak etmektedir. Bu nedenle özellikle Aslı Güler’in hayranları, onun kaç kilo olduğunu ve boyunu sık sık sormaktadır. Aslı Güler'in boyu ve kilosu hakkında merak edilen soruların yanıtı ise şöyle: Boyu 1.78 cm olup kilosu 66’dır.

Aslı Güler Sosyal Medya Hesapları

Aslı Güler'in sosyal medya hesapları, onu takip etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Kendisinin TikTok hesabı mevcut olup kullanıcı adı “asliguler”dir. Burada kendisinin 3.2 milyon takipçisi ve 130.8 milyon beğenisi bulunmaktadır. Kendisi ise 1898 kişiyi takip etmektedir.

Eğer TikTok hesabını takip etmek istiyorsanız ‘@asliguler’ kullanıcı adıyla TikTok'ta aramanız yeterlidir. Bunun yanı sıra YouTube kanalı da bulunmaktadır. Burada kendisinin 247 bin abonesi vardır. Kanalına hemen ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Ülker Kuğu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Ülker Kuğu kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Ek olarak Instagram hesabı da yer almaktadır. Burada kendisinin 885 bin takipçisi vardır ve kendisi 591 kişiyi takip etmektedir. 780 gönderisi olan fenomeni takip etmek istiyorsanız ‘asliguler’ kullanıcı adı ile Instagram'dan takip edebilirsiniz. Aslı Güler'in sosyal medya hesaplarına bu şekilde ulaşmanız mümkündür.

Aslı Güler’in Burcu Ne?

Bahsettiğimiz üzere Aslı Güler, 1998 doğumludur ve bu bakımdan 26 yaşındadır. Aslı Güler’in burcu ne sorusuna ise bilinen bir yanıt verebiliriz. Kendisinin burcunun Yengeç olduğu bilinmektedir ve yükseleni ise Akrep’tir.

Saçını neden kazıttı?

Aslı Güler'in 2021 yılında saçlarının kazındığını gören sevenleri hasta olduğundan endişelenmişlerdi. Ancak Güler; hasta olmadığını, geçirdiği bir psikolojik atak sonucu saçlarını bilinçsizce kazıdığını açıklamıştı. Ayrıca o dönemde genç fenomene Anksiyete dürtü bozukluğu tanısı konulduğu da iddia ediliyor.

Kaynak: Şulenaz Durlanık