Ankara’nın Keçiören ilçesinde otomobil içerisinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Keçiören Erbakan Bulvarı’ndaki tünelde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobilde bulunan kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Sakarya Hendek’te Cipin Çarptığı 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Sakarya Hendek’te Cipin Çarptığı 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü arabayı durdurarak araçtaki kişileri indirdi. Grup arasında çıkan kavga, daha da şiddetlenerek bir kişinin yanında bulundurduğu pompalı tüfekle B.K. ve B.Y.’ye ateş açmasına neden oldu. Açılan ateş sonucu B.K. olay yerinde hayatını kaybederken, B.Y. yaralandı.

Olayın ardından zanlı, otomobille kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı B.Y., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay, Keçiören’de güvenlik güçlerini harekete geçirirken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı