Bursa’da Yol Verme Tartışması Kanlı Bitti: Kardeş Ağabeyini Araçla Ezerek Kurtardı

Bursa'nın en işlek noktalarından biri olan Atatürk Caddesi, Zafer Plaza AVM önünde yaşanan trafik tartışması kısa sürede dehşete dönüştü. İddiaya göre, trafikte önlü arkalı ilerleyen ağabey ve kardeş, alkollü bir sürücüyle “yol verme” meselesi yüzünden tartışmaya girdi. Kırmızı ışıkta durdukları sırada alkollü sürücü ve iki arkadaşı, kardeşlerin araçlarının önünü keserek sözlü tartışmayı fiziki saldırıya çevirdi.

Olay anında ağabeyinin saldırıya uğradığını gören Murat E., park halinde olan aracını geri manevra ile saldırganların üzerine sürdü. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan üç kişiden bazıları yeniden ayağa kalkarak ağabeye saldırdı. Kavgayı ayırmakta güçlük çeken çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen güvenlik güçleri, tarafları zorlukla ayırabildi.

Saldırganların darp ettiği kişilerden biri yaralanarak hastaneye kaldırılırken, alkollü olduğu tespit edilen sürücü S.S. gözaltına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, tarafların ifadeleri doğrultusunda adli süreç devam ediyor.

Olayın ardından konuşan Murat E., "Sadece yol vermedik diye tartışma çıktı. Ağabeyimi araçtan indirip vurmaya başladılar. Ben de aracı geri sürerek müdahale etmek zorunda kaldım. Daha sonra yine saldırdılar. Bu kişiler trafikte olmamalı" diyerek yaşananları anlattı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar, olayın şiddetini gözler önüne sererken, trafikteki şiddet vakalarının artışı bir kez daha gündeme geldi.

30 Yıllık Sigara Alışkanlığı Sağlık Standında Sona Erdi
30 Yıllık Sigara Alışkanlığı Sağlık Standında Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

Alkollü Sürücüyle Tartışma Kanlı Bitti Darp Edilen Ağabeyini Aracıyla Kurtardı (4)

Alkollü Sürücüyle Tartışma Kanlı Bitti Darp Edilen Ağabeyini Aracıyla Kurtardı (1)

Alkollü Sürücüyle Tartışma Kanlı Bitti Darp Edilen Ağabeyini Aracıyla Kurtardı (2)

Alkollü Sürücüyle Tartışma Kanlı Bitti Darp Edilen Ağabeyini Aracıyla Kurtardı (5)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı