Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Nevzat Açıkgöz’e hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Çankırı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, yeni il başkanına desteklerini ileterek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çankırı Şube Başkanı Muhammed Sivridağ ve yönetim kurulu üyeleri ile Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Çankırı Şube Başkanı Ramazan Yiğitoğlu ve yönetimi, Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Nevzat Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti. Her iki STK temsilcisi de Açıkgöz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarı temennilerini iletti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevzat Açıkgöz, Çankırı’da dayanışma kültürünü güçlendirmek için çalışmalar yürüteceklerini belirtti. Açıkgöz, “Şehrimizde ortak çalışma ve iş birliği anlayışını önemsiyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.
Saadet Partisi Çankırı teşkilatında yeni dönemin başladığı bu süreçte, sivil toplum kuruluşlarının destek ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.




