ÖZEL HABER/ Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Herdem Tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan "Düdüklüde Kıymalı Bamya" tiyatro gösterisini izlediler.

44 belgesele 10 milyon 355 bin liralık destek 44 belgesele 10 milyon 355 bin liralık destek

Dün (30 Nisan) akşam saatlerinde oynanan tiyatro oyununun sergilendiği salona gelen misafirler sığmadı. Salonun en ön sıralarında ise Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen yerlerini aldılar.

Whatsapp Image 2024 05 01 At 11.13.31 (1)Çankırı Belediye Başkanı Esen, bu anları sosyal medya hesaplarında "HerDem Tiyatro Topluluğunun hazırladığı “Düdüklüde Kıymalı Bamya” isimli tiyatroyu keyifle izledim. Büyük özveri ile hazırlanan bu gösterinin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyor, tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." açıklamasıyla paylaştı.

Whatsapp Image 2024 05 01 At 11.13.31Çankırı Valisş Taşolar ise resmi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda "Çankırı Belediyesi Herdem Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen 'Düdüklüde Kıymalı Bamya' adlı oyunu büyük bir heyecanla izledik. Sahnenin hakkını veren sanatçılarımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şulenaz Durlanık- Recep Arslan