CAKUSBF'den Dış Paydaşlara Teşekkür: Akreditasyon Sürecinde Önemli Katkılar Sağlandı CAKUSBF'den Dış Paydaşlara Teşekkür: Akreditasyon Sürecinde Önemli Katkılar Sağlandı

Üniversite sınavlarına katılacak öğrencilerde kaygı ve endişe düzeyini düşürmek, sınav günü uygulamaları konusunda bilgilendirme yapmak amacıyla Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğünce TYT ? AYT Simülasyonu gerçekleştirildi.

           Çankırı İl merkezindeki bulunan TOBB Fen Lisesi, Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi, Çankırı Lisesi,  Hacı Murad-ı Veli Anadolu İmam-Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Korhan Kuruçay MTAL, Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi, Şehit Erdem Öztürk MTAL, Şehit Mehmet Ata MTAL ve Fatih Sultan Mehmet AİHL 12. sınıf öğrencileri için 11-12 Mayıs tarihlerinde iki oturum halinde uygulanan uygulama  Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsünde düzenlendi.

                Simülasyon uygulama ortamlarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve Müdür Yardımcısı İlker Kendir, uygulamanın düzenlenmesinde emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilerin simülasyon uygulaması hakkındaki düşüncülerini dinlediler. Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, her yıl büyük bir titizlikle planlanarak düzenlenen simülasyon uygulamasıyla ilgili, öğrencilerden ve velilerden güzel dönütler aldıklarını belirtti.

            700 den fazla öğrencinin katılım gösterdiği AYT-TYT Simülasyon Uygulamasında, yönetici ve öğretmenler gönüllü olarak görev aldılar. Gönüllülük esasına göre görev olan öğretmenlere şükranlarını sunan, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Harun Çiftçi'ye ve Okul Müdürleri eğitime verilen destekleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Kaynak: haber merkezi