Kemal Gülen kimdir? Neden gündemde? Kemal Gülen kimdir? Neden gündemde?

Tayfun Duygulu, 8 Nisan 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik yolculuğuna klarnet ve saksafon çalarak başlayan Duygulu, 1988 yılında Yeni Türkü grubunda sahne almıştır. Pop müzik dünyasında büyük saygı gören Duygulu, şarkı sözleri ve besteleriyle ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödüller aldı. Kerim Tekin'in seslendirdiği "Kar Beyazdır Ölüm" gibi şarkılar Duygulu'nun imzasını taşımaktadır.

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi'nde tamamlayan Tayfun Duygulu, üniversitede konservatuar ve klarnet okuduğu dönemde çello ve piyano eğitimi de alarak müziğe olan tutkusunu sürdürdü. Duygulu'nun müzikal yetenekleri saksafon ve klarnetin ötesine geçiyor; aynı zamanda gitar, piyano, flüt, çello ve keman da çalabiliyor. 

Tayfun Duygulu, 90'lı yıllarda bugün hâlâ sevilen eskimeyen şarkılara imza atan tanınmış bir müzisyendir. Duygulu, bu süre zarfında "Hadi Yine İyisin", "Seninle Ölürüm", "Kendine Gel" ve "Duman Oldum' gibi çok sayıda popüler şarkı besteledi. Hala müzik sektöründe faaliyet gösteren Duygulu, yeni müzikler bestelemeye devam ediyor. 

Bella Duygulu kimdir?

Bella 4 Kasım 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir ve 2024 yılı itibarıyla 38 yaşındadır. Bella'nın anne tarafı Yugoslav, baba tarafı ise Giresunludur. Bella Duygulu mimarlık eğitimi almış ve şu anda moda endüstrisinde çalışmaktadır. Bir röportajda Bella, kendi giyim markasını yaratmayı planladığını ve sık sık İzmir'de bulunduğunu, mimar olarak çeşitli inşaat projelerinde özenle çalıştığını söylemişti. Aynı zamanda eşi Tayfun Duygulu'nun da menajerliğini yapmaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi