Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir kadın ile kızı, cadde ortasında kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Geçmişte çocukları okulda kavga eden iki annenin karşılaşmasıyla başlayan tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan olayda, kadın ve kızının darbedildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Gölcük merkezde bulunan 19 Mayıs Caddesi üzerindeki Adnan Menderes İş Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce çocukları okulda kavga eden iki anne cadde üzerinde karşılaştı.
Karşılaşma sırasında annelerden birinin diğerine, “Senin çocuğun benim çocuğumu neden dövdü?” şeklinde soru yöneltmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Başlayan sözlü tartışma, çevrede bulunan kişilerin de olaya dahil olmasıyla kısa sürede büyüdü.

Tartışmanın kontrolden çıkmasının ardından kalabalık bir grubun kadın ile kızına saldırdığı iddia edildi. Çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının yaşanan arbede sırasında yere düştüğü ve çevresindeki kişiler tarafından darbedildiği görülüyor.
Görüntülerde kadının yanında bulunan kızının da saldırıya maruz kaldığı anlar yer aldı. Olay sırasında çevrede bulunan küçük bir çocuğun ise annesinin darbedildiğini görerek “Annemi bırakın” şeklinde bağırdığı görüntülere yansıdı.
Cadde üzerinde yaşanan olay çevrede kısa süreli hareketliliğe neden olurken, saldırının ardından tarafların durumu ve olayla ilgili yürütülecek işlemler merak konusu oldu.
Güvenlik kamerası kayıtları, olayın nasıl başladığı ve tartışmanın kısa süre içerisinde nasıl büyüdüğüne ilişkin önemli görüntüler ortaya koydu. Görüntülerde, kalabalığın kadın ve kızının çevresinde toplandığı, yaşanan arbede sırasında tarafların birbirlerine müdahale ettiği anlar açık şekilde görülüyor.
Olayla ilgili gelişmelerin, yapılacak inceleme ve tarafların başvuruları doğrultusunda netlik kazanması bekleniyor.


