Trendyol Süper Lig’in 2025-2026 sezonu ikinci haftası, bugün oynanan tek karşılaşmayla sona erdi. Haftada toplam 9 mücadele oynanırken, fileler 14 kez havalandı.

Haftanın en farklı galibiyetlerine Galatasaray ve Konyaspor imza attı. Sarı-kırmızılılar evinde Fatih Karagümrük’ü 3-0’lık skorla mağlup ederken, Konyaspor da Gaziantep FK’yı aynı sonuçla geçti. Deplasmanda oynadığı karşılaşmalardan galip ayrılan Trabzonspor, Samsunspor ve Antalyaspor ise 6 puanla haftayı zirvede kapattı.

Geçtiğimiz hafta maçı ertelenen Fenerbahçe, Süper Lig’deki ilk sınavına İzmir’de çıktı. Sarı-lacivertliler, Göztepe karşısında etkili bir futbol sergileyemedi ve golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla sezona puan kaybıyla başlayan Fenerbahçe taraftarını üzdü.

Beşiktaş ise seyircisi önünde Eyüpspor’u konuk etti. Siyah-beyazlılar, uzatma dakikalarında bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Haftanın diğer sonuçlarında Kocaelispor, sahasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olurken, Başakşehir ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor - Çaykur Rizespor karşılaşması ise golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Süper Lig’de ikinci hafta itibarıyla liderlik yarışında heyecan giderek artarken, önümüzdeki haftada derbi atmosferi yaşanacak.

Korgun’da Tarihi Konak İçin Yeni Adım!
Korgun’da Tarihi Konak İçin Yeni Adım!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İhlas Haber Ajansı