Saadet Partisi Çankırı ilçe başkanları, teşkilat çalışmalarını değerlendirmek ve yeni döneme ilişkin hedefleri ele almak üzere Ankara Genel Merkezi’nde düzenlenen İlçe Başkanları Toplantısı ve Eğitim Toplantısı’na katıldı.

Çankırı’nın tüm ilçelerinden ilçe başkanlarının katılım sağladığı programlarda, teşkilat içi eğitim çalışmalarının yanı sıra sahada yürütülen faaliyetler ve ilçelerin yerel dinamiklerine yönelik planlamalar masaya yatırıldı.

Sinop’ta 50 Yeni Fabrikanın Önü Açılıyor! 5,8 Milyar Liralık Proje Başvurusu
Sinop’ta 50 Yeni Fabrikanın Önü Açılıyor! 5,8 Milyar Liralık Proje Başvurusu
İçeriği Görüntüle

Toplantılarda, Çankırı genelinde sürdürülen teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesinin yanı sıra önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin planlamalar da ele alındı. Teşkilatın saha çalışmalarına yönelik yaklaşımının ve faaliyet stratejisinin değerlendirildiği programlarda, ilçelerde yürütülecek çalışmaların yol haritası üzerinde duruldu.

Saadet Partisi Çankırı teşkilatından yapılan değerlendirmede, toplantıların teşkilat mensupları açısından verimli bir çalışma ortamı oluşturduğu belirtildi. Programların büyük bir heyecan ve kararlılık içerisinde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Toplantının ardından teşkilat mensupları tarafından yapılan değerlendirmelerde ise Çankırı’nın tüm ilçelerinde vatandaşlarla daha güçlü bir iletişim kurulması ve vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye yönelik çalışmaların sürdürülmesi vurgulandı.

Saadet Partisi teşkilat mensupları, Çankırı’nın her noktasına ulaşarak vatandaşların taleplerini sahada dinlemeye ve adalet ile refah anlayışını sahayla buluşturmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Ankara Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıların, Çankırı teşkilatının yeni dönemdeki çalışmalarına ilişkin planlamaların değerlendirilmesi açısından gerçekleştirildiği belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi