İstanbul Beykoz'da, Kabotaj Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen etkinlik, 7 Temmuz Pazar günü Şişecam Fabrikası İskelesi'nde düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar yağa bulanmış bir direğin ucundaki Türk bayrağını almaya çalıştılar.

Bu yılın galibi, mücadele ve yetenekleriyle dikkat çeken Zafer Ayyıldız oldu. Etkinlik, Türkiye'de geleneksel hale gelmiş ve her yıl Kabotaj Bayramı kutlamalarının renkli bir parçası olarak izleyenlere ve katılımcılara eğlenceli anlar yaşatıyor. Katılımcılar, 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve gres yağına bulanmış 12 metre uzunluğundaki direğin ucundaki Türk bayrağını almaya çalıştılar.

Beykoz Şişecam Fabrikası İskelesi'nde gerçekleşen etkinliğe binlerce kişi katıldı ve katılımcıların zorlu görevini heyecanla takip etti. Yarışma sırasında izleyiciler, her anın keyfini çıkarırken, Zafer Ayyıldız'ın kazanmasıyla birlikte büyük bir coşku yaşandı. Bu tür etkinlikler, Türk bayrağı ve milli değerlerin simgeleri etrafında bir araya gelen toplulukları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştiriyor.

Çankırı’da Beyzbol Şampiyonası Sona Erdi: Kazananlar Belli Oldu! Çankırı’da Beyzbol Şampiyonası Sona Erdi: Kazananlar Belli Oldu!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı