Cem Özkök annesi kim? Nereli, ne iş yapıyor? Cem Özkök annesi kim? Nereli, ne iş yapıyor?

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin'in yeni bir aşka yelken açttığı iddia edildikten sonra Çetin'in kim olduğu merak konusu oldu. Rafael Cemo Çetin,  11 Ağustos 1992 tarihinde Almanya Berlin'de dünyaya geldi. Yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin ve Alman Rebekka Haas çiftinin oğlu olarak dünyaya gelen Rafael Cemo Çetin'in Orfeo ve Tess Sahara adında iki kardeşi var.

Çetin'in çocukluğu Almanya'da geçti. Eğitim hayatını Amerika'da tamamlayan Çetin; lise eğitimini New York'ta bitirdi, SVA School of Visual Art'ta yönetmenlik okudu ve New York'ta 4 yıl sinema ve oyunculuk eğitimi aldı.

Whatsapp Image 2024 05 28 At 16.39.252002 iki yılında yönetmenliğini babası Sinan Çetin'in üstlendiği "Romantik" isimli sinema filminde rol alan Çetin, 2012 yılında yönetmenliğini yine babası Sinan Çetin'in üstlendiği "Çanakkale Çocukları" filminde rol aldı.

2019 yılında ise "New York in New York" adlı sinema filminin hem yapımcılığın, hem de oyunculuğunu yaparak fotoğrafçı Dylan karakteriyle ekranlarda görüldü. 

Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında?

Babası Türk, annesi Alman olan Çetin; şuan 32 yaşında. Öte yandan Çetin'in 2019 yılından beri İlayda Eltemur ile beraber olduğu biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi