Polis Akademisi Bando Armoni Orkestrası, Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirdiği konserle binlerce kişiye müzik dolu bir gece yaşattı.

8 Mayıs 2026 Cuma günü düzenlenen konsere Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mevlüt Karataş, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal, Çankırı İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Serhat Demiral, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Mevlüt Karataş, üniversitenin yalnızca akademik başarıya değil, sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiğini belirtti. Karataş, “Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak öğrencilerimizi nitelikli bireyler olarak yetiştirmenin yanında, toplumsal katkı sağlayan etkinlikleri de önemsiyoruz. Bugün bu güzel atmosferi bizlere yaşatan Polis Akademisi Bando Armoni Orkestrası’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal ise gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, davetleri için Rektör Karataş’a teşekkür etti.

Konser kapsamında orkestra, popüler müzik eserleri ile Türk halk müziğinin seçkin örneklerini seslendirdi. Ayrıca Türkiye’nin farklı bölgelerine ait halk oyunları gösterileri de izleyicilere sunuldu.

Binlerce öğrencinin katıldığı etkinlikte zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, hareketli parçalarla birlikte kampüste büyük bir coşku oluştu.

Program, protokol üyelerinin orkestra ekibine plaket ve hediyeler takdim etmesiyle sona erdi.

Çelen Ailesinin Acı Günü Ali Çelen Vefat Etti
Çelen Ailesinin Acı Günü Ali Çelen Vefat Etti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi