Türkiye genelinde etkili olan orman yangınlarına karşı dayanışma büyüyor. Kırıkkale Belediyesi, yangınla mücadeleye destek amacıyla bir ekskavatör ve bir ekibini Manisa iline gönderdi. Sevkiyat, AFAD koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Şehidimizin Ailesinden Duygu Dolu Ziyaret Çankırı’da
Şehidimizin Ailesinden Duygu Dolu Ziyaret Çankırı’da
İçeriği Görüntüle

Orman Yangınına Müdahaleye Kırıkkale’den Takviye Ekip (2)

Yangın bölgelerindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yazılı bir açıklama yaparak belediyenin tüm imkânlarıyla desteğe hazır olduğunu vurguladı. Önal, “Ülkemizin birçok noktasında meydana gelen orman yangınlarını endişeyle izliyoruz. Nerede ihtiyaç olursa belediye olarak destek sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Orman Yangınına Müdahaleye Kırıkkale’den Takviye Ekip (3)

Başkan Önal, Manisa’ya gönderilen ekiplere kolaylıklar dileyerek, yangınların kısa sürede kontrol altına alınması temennisinde bulundu.

Kırıkkale Belediyesi'nin bu dayanışma hamlesi, diğer belediyelere de örnek teşkil etti. Belediye, doğal afet durumlarında hızlı müdahale ve destek için hazır bekleyen ekip ve ekipman kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Yangınla mücadelede sahadaki tüm personelin güvenliğine önem verdiklerini belirten yetkililer, gönderilen ekibin AFAD’ın belirlediği görev noktalarında aktif olarak görev yapacağını ifade etti.

Orman Yangınına Müdahaleye Kırıkkale’den Takviye Ekip (1)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı