OnlyFans, kullanıcıların içerik üreterek para kazanabildiği bir sosyal medya platformudur. Genellikler cinsel içerikli fotoğraf ve videoların paylaşıldığı bu platformda içerik üreticileri, aboneleri sayesinde para kazanabilmektedir.

Cihan Çanak babası kim? Nereli, ne iş yapıyor? Cihan Çanak babası kim? Nereli, ne iş yapıyor?

OnlyFans hesabı olan Türk ünlüler

  • Merve Taşkın

  • Cansu Taşkın 

  • Nihal Candan

  • Ebru Polat

  • Bahar Candan

  • Sinem Özgür

  • Gizem Bağdaçiçek

  • Merve Sanay

  • Neslihan Güneş

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.08.51

Merve Taşkın

OnlyFans Türk içerik üreticileri arasında öne çıkan ve akla ilk gelen isim Merve Taşkın'dır. Merve Taşkın; gerek paylaştığı ilgi çeken fotoğraflarla, gerekse de yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Öyle ki Taşkın, müstehcenlik suçuyla bir dönem hakim karşısına çıkmıştı. Taşkın'ın yargılandığı davada onu, ünlü avukat Feyza Altun savunmuştu. Genç kadın OnlyFans'ta da içerik üretiyor ve abonelerinden ücret almadığı, vip abonelik ücretini de kendisinin belirlediği biliniyor. Merve Taşkın ismi, sosyal medya kullanıcılarının da hemen hemen hepsi tarafından biliniyor. Taşkın, Instagram'da yaklaşık 570 bin takipçiye sahip.

Twitter / Instagram hesabı  https://x.com/mervetasskin
OnlyFans paylaşım sayısı 145 fotoğraf - 23 video

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.07.23

Cansu Taşkın 

Geçtiğimiz haftalarda Yılmaz Erdoğan'la yakın görüntüleri çıkan ve gündeme adeta bomba gibi düşen Cansu Taşkın, bazen kıyafetleriyle bazen aşk hayatıyla bazen de partnerlerinden aldığı hediyelerle adından sık sık söz ettiriyor. Bütün bunların dışında Taşkın'ın OnlyFans adlı platformda içerik ürettiği de biliniyor. Taşkın'ın Instagram adlı sosyal medya platformunda ise yaklaşık 1 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://x.com/cansutaskin
OnlyFans paylaşım sayısı -

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.05.41

Nihal Candan

Verdiği röportajlarla, çarpıcı açıklamalarıyla, paylaştığı fotoğraflarla son derece dikkat çeken Nihal Candan; son olarak kara para aklama suçundan tutuklu yargılandı ve resmen ülke gündemine oturdu. Kız kardeşi Bahar Candan ile birlikte cezaevine giren Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları sebebiyle tahliye edildi ve tekrar adından söz ettirmeyi başardı. Bütün bunların dışında Candan'ın OnlyFans'ta içerik ürettiği de biliniyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından bu denli iyi tanınan Candan'ın Instagram'da yaklaşık 900 bin takipçisi bulunuyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://x.com/nnihalcandan?s=21
OnlyFans paylaşım sayısı 145 fotoğraf - 23 video

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.03.10

Ebru Polat

Avukatlık mesleğini bırakıp şarkıcılığa yönelmesiyle bilinen Ebru Polat da, adından sık sık söz ettiren isimlerden biri. "Çetin Ceviz" isimli albümün sahibi olan Polat, eşzamanlı olara OnlyFans'ta da içerik üretiyor. Ebru Polat'ın OnlyFans'ta en düşük abonelik ücreti 15 Dolar. Ebru Polat sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor ve Instagram'da 3 milyon 300 bin kişilik bir kitleye hitap ediyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://x.com/Ebru_Polat
OnlyFans paylaşım sayısı 50 fotoğraf - 30 video

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.02.28

Bahar Candan

Ablası Nihal Candan gibi sık sık gündeme gelen Bahar Candan'ı ilk olarak "İşte Benim Stilim" adlı moda programında görmüştük. Programdan sonra çıkan görüntülerle adından çok kez söz ettirdi. Ablasıyla birlikte kara para aklama suçundan cezaevine giren Candan'ın hala orada olduğu biliniyor. Bütün bunların yanında OnlyFans içerik üreticiliği de yapan Bahar Candan'ın en düşük abonelik ücreti 10 Dolar. Genç kadının Instagram adlı sosyal medya platformunda da 529 bin takipçisi bulunuyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://www.instagram.com/elitizm1/
OnlyFans paylaşım sayısı 39 fotoğraf

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.01.22

Sinem Özgür

Eski bir milli yüzücü olduğu bilinen Sinem Özgür de OnlyFans Türk içerik üreticileri listesinde yer alıyor. üzücülük kariyerini geride bırakan Özgür, Instagram fenomeni olarak hayatın sürdürüyor. OnlyFans'ta çok sayıda içeriği bulunan Özgür'ün en düşün abonelik ücreti ise 50 Dolar. Ayrıca Sinem Özgür'ün Instagram'da yaklaşık 350 bin takipçisi bulunuyor. 

Twitter / Instagram hesabı  https://www.instagram.com/sinemzgr6/
OnlyFans paylaşım sayısı -

Whatsapp Image 2024 06 10 At 16.00.28

Gizem Bağdaçiçek

Fenerbahçeli Futbolcu Bruma ile olan konuşmaları ortaya çıktıktan sonra ismini duyuran Gizem Bağdaçiçek, OnlyFans Türkiye'nin öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. OnlyFans'ta "Gizemsavaagex" kullanıcı adıyla içerik üreten Bağdaçiçek'in Instagram'da 546 bin takipçisi bulunuyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://www.instagram.com/gizeembagdacicek/
OnlyFans paylaşım sayısı 3 bin fotoğraf - bin 400 video

Whatsapp Image 2024 06 10 At 15.56.55

Merve Sanay

OnlyFans'ta 39 fotoğrafı ve 4 videosu bulunan genç fenomen, bu platforma takipçilerinin isteği üzerine katıldı diyebiliriz. Sanay'ın OnlyFans'ta en düşün abonelik ücreti ise 13 Dolar. Öte yandan Sanay, Instagram'da oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Öyle ki genç fenomenin Instagramda 4 milyon 100 bin takipçisi bulunuyor.

Twitter / Instagram hesabı  https://www.instagram.com/mervesanay/
OnlyFans paylaşım sayısı -

Whatsapp Image 2024 06 28 At 10.05.48

Neslihan Güneş

Neslihan Güneş, kendini mimari tasarımcı olarak tanımlayan bir isimdir. Özellikle Trendyol reklamları ve OnlyFans profili sayesinde hızla ünlenmiştir. Sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi olan Güneş, OnlyFans üzerinden sağladığı gelirle dikkat çekmiş ve Twitter'da kazandığı binlerce doları paylaşarak büyük ilgi görmüştür. Bu sayede kısa sürede tanınan bir isim haline gelmiş ve medyanın da dikkatini çekmiştir. 

Twitter / Instagram hesabı https://www.instagram.com/nslhn.ng/
OnlyFans paylaşım sayısı 340 fotoğraf 142 video

Kaynak: Haber Merkezi