Bursa’nın Nilüfer ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kaldırımda motosiklet süren bir kadın dengesini kaybederek kaza yaptı. Çevredekiler hemen yardıma koşarken, kadın yere düşen motosikletini bırakarak herhangi bir şey olmamış gibi ayağa kalktı ve yakındaki tekel bayisine girip alkol aldı.
Bir süre sonra dışarı çıkan kadın, kendisine yardım eden kadınların yanına giderek saçlarından tutup darp etmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar ve esnaf, şüpheliyi güçlükle ayırdı. Olay sırasında yaşananlar, bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olayın tanıklarından biri, “Hastaneden dükkana geldim. Bir kadının motorla dengesini kaybedip kaza yaptığını görünce yardıma koştuk. O ise hiçbir şey olmamış gibi alışverişe gitti. Daha sonra burada oturan bir müşterinin gözlüğünü almaya çalıştı ve kadınları darp etmeye yöneldi” dedi.
Görüntülerin ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tahkikat başlattı. Olay, hem kamu düzenini hem de çevredeki vatandaşların güvenliğini tehdit eden sıra dışı bir vaka olarak kayıtlara geçti.


