Cilt tedavisi için kullanılan Madefix Krem; yanıklara, yaralara, deri ülserinde, doğum sebebiyle oluşan yırtılmalara, ameliyat izlerine iyi gelmektedir. Madefix cilde lokal olarak sürülen bir kremdir ve kollajen üretimini artırarak yaranın iyileşme süresini kısaltır. 

Ozan Arif kimdir? Neden öldü? Ozan Arif kimdir? Neden öldü?

Madefix Kremin günde 2 veya 3 kez ince bir tabaka halinde sürülmesi gerekmektedir. İlacın etkisi birkaç güb içinde görülür. Bu kremi hamile veya emziren bireyler kullanıyorsa dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu, reçetesiz olarak temin edilebilen bir kremdir fakat yine de bir doktora danışmadan kullanmamakta fayda var.

Pexels Photo 1138531

Madefix Krem; yanık ve yaraların iyileşme süresini kısaltır, cildin elastikiyetini artırır, yara izlerinin oluşumunu önler, cildin yenilenmesini destekler ve nem içeriğini korur. Bu kremin bir başka faydası da cildin yaşlanmayı geciktirmesidir.

Elbette her ilaç ve krem gibi Madefix'in de yan etkileri bulunmaktadır. Madefix'in ciltte kızarıklık, yanma, kaşıntı ve tahriş gibi etkileri olabilir. Bunların yanında nadir görülse de hemolitik anemi, anafilaksi ve karaciğer hasarı gibi ciddi yan etkileri de vardır.

Madefix kullanıcı yorumları ise şu şekilde;

  • "Sene boyunca güneş kremi kullanmayı ihmal etmemelisin. En az 30 koruma faktörü içeren bir güneş koruyucu kullanman gerekiyor."
  • "Harika bi krem. Madecassol'un muadili bence kendisi, özellikle bephantol ile karıştırılırsa süper bir şey oluyor."
  • "Madefix, doku ve organlardaki yaraları en başarılı şekilde onaran merhem."
  • "Dudak kuruluğu için ideal bir krem."

Kaynak: Haber Merkezi