ÖZEL HABER/ Bugün (27 Nisan) öğlen saatlerinde Kurşunlu’da gerçekleştirilen yağmur duasına yoğun katılım gösterildi. 

I M G 3291
Kurşunlu'daki yağmur duasına Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt gibi birçok protokol üyesi katılım gösterdi.

I M G 3292
Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu bu anları sosyal medya hesaplarında paylaşırken, "Mahalle Muhtarlarımızla organize etmiş olduğumuz yağmur duamızı yoğun bir katılımla dualar eşliğinde gerçekleştirdik.Rabbim kabul etsin.Rabbim gökten rahmetini topraktan bereketini esirgemesin inşallah. Yağmur duamıza destek ve katılımlarından dolayı Sayın Valimiz Mustafa Fırat Taşolar'a, Kurşunlu Kaymakamımız Sayın Ahmet Yeşilyurt'a,Korgun Kaymakamımız Sayın Yavuz Öğüt'e,Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen'e, Orta Belediye Başkanımız Sayın Ömer Bezci'ye,Atkaracalar Belediye Başkanımız Sayın Harun Oflaz'a, Çardaklı Belediye Başkanımız Sayın Şaban Balkış'a, Çardaklı eski Belediye Başkanı Sayın Osman Yılmaz'a, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı il Başkanı Sayın Ahmet Kurt ve yönetimine, Kurşunlu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Önder Demirhan ve yönetimine, Kadın Kolları başkanı Gönül Ercoşkun'a, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Ahmet Kanat ve İlçe yönetimine, Milliyetçi Hareket Partisi Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Sayın Olcay Ata'ya,Ak Parti eski İl Genel Meclis üyesi İsmail Çimen'e,Köy Muhtarlarımıza ve STK başkan ve üyelerine,hayır sever iş insanı sayın Hayrettin Ünal  ve eşine teşekkür ediyor;yoğun katılımları ile bizleri onure eden Kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca organizasyonda emeği geçen Mahalle Muhtarlarıma,Kıymetli Belediye Personelime ve hayır sahiplerine çok teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu. 
I M G 3290
Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci ise bu anları, "Sayın valimiz M.Fırat Taşolar, Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen,MHP İl Başkanımız Ahmet Kurt, Kurşunlu Kaymakamımız Ahmet Yeşilyurt,Korgun kaymakamımız Durdu Yavuz Öğüt’le birlikte Kurşunluda düzenlenen yağmur duasında Kurşunlu Belediye başkanımız Şerafettin Uslu’nun misafiriydik." açıklamasıyla paylaştı. 

Bal Üreticilerine Özel Kovan Dağıtımı: Kaymakam ve İlçe Yöneticileri Programda Bir Araya Geldi Bal Üreticilerine Özel Kovan Dağıtımı: Kaymakam ve İlçe Yöneticileri Programda Bir Araya Geldi

Muhabir: Şulenaz Durlanık