ÖZEL HABER/ Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, ilçeden geçen Saz Çayı’nda başlatılan ıslah çalışmalarında beton dökme işlemlerinin başladığını duyurdu. Başkan Uslu, yaptığı açıklamada, Kurşunlu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için belediye ekiplerinin mesai gözetmeksizin çalıştığını vurguladı.
Uslu, “Haydi Bismillah! İlçemizin içerisinden geçen Saz Çayı ıslah çalışmalarında betonumuzu atmaya başladık. Gelişen, güzelleşen Kurşunlu’muz için en alt kademeden en üst kademeye 7/24 çalışan tüm belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye ekipleri, Saz Çayı’nın ıslah çalışmalarında hem çevre düzenlemesi hem de taşkın risklerinin önlenmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. Beton dökme işlemleri, taşkın riskini azaltmanın yanı sıra ilçenin estetik görünümünü de güçlendirecek.
Başkan Uslu, Kurşunlu’nun tüm mahallelerinde sürdürülen altyapı ve çevre projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, hemşehrilerin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Belediye personelinin özverili çalışmalarıyla ilçenin her geçen gün daha modern ve düzenli bir görünüme kavuştuğu vurgulandı.