ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, eğitime ve Eğitim Derneği’ne destek veren vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Eğitim gönüllülerinin katkılarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Uslu, yapılan desteklerin geleceğe yatırım niteliğinde olduğunu ifade etti.

Başkan Uslu, Recep Köse ve Sadık Oğan’a eğitime sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederek şükranlarını sundu. Ayrıca Mehmet ve Hatice Filiz Özgür çiftini evlerinde ziyaret eden Uslu, kendilerine plaket takdim ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Eğitim dostlarının katkılarının Kurşunlu’nun gelişimi açısından kıymetli olduğunu belirten Başkan Uslu,

“Eğitime yapılan her katkı, geleceğimizi şekillendiren en değerli yatırımdır. İlçemizde bu bilinçle hareket eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, desteklerinin gençlerimizin yarınlarını aydınlatacağına inanıyorum.” dedi. Ziyaretlerde samimi sohbetler gerçekleştirilirken, eğitime verilen desteğin toplum için önemine dikkat çekildi.

Kurşunlu Belediyesi’nin eğitime yönelik çalışmalarının bundan sonra da devam edeceği vurgulandı.

Çerkeş’te Yeni Açılan Yollar Modern Asfaltla Buluşuyor
Çerkeş’te Yeni Açılan Yollar Modern Asfaltla Buluşuyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Selenay Ünlü