Kırıkkale’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Ankara D200 kara yolu üzerindeki Kalecik Kavşağı’nda gerçekleşti.

Kırıkkale’de Hafta Sonu Trafik Yoğunluğu Havadan Görüntülendi
Kırıkkale’de Hafta Sonu Trafik Yoğunluğu Havadan Görüntülendi
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, H.G. yönetimindeki 31 AGC 335 plakalı tır ile İ.A. idaresindeki 06 BEA 048 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü İ.A. (32) ile yolcular Z.A. (74), S.A. (32), M.A. (53), M.E.A. (8) ve Y.A.A. (1) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, polis ve jandarma sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin çocuk olduğu, tüm yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından trafik ekipleri, yolda güvenliği sağlamak amacıyla araçları kaldırdı ve incelemelerde bulundu. Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Bölgedeki sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı