Yasak Olduğu Halde Koyulan Dubalar Tek Tek Toplandı! Yasak Olduğu Halde Koyulan Dubalar Tek Tek Toplandı!

Kastamonu’da etkili olan kar yağışı, şehirde beyaz bir örtü oluştururken çocuklar için eğlenceli anlara sahne oldu. Okulların tatil edilmesiyle birlikte sokaklara akın eden çocuklar, karın keyfini doyasıya çıkardı.

Kimi kardan adam yaparken, kimi de kartopu savaşıyla arkadaşlarıyla eğlendi. Çocukların mutluluğuna zaman zaman aileleri de eşlik etti. Kar tatilini fırsat bilen Meryem Baş, kardeşiyle dışarı çıktığını belirterek, "Kar yağdı, okullar tatil oldu. Kardeşimle birlikte oynuyoruz" dedi. Eğlenceye katılan Eylül Akın ise "Tatili fırsat bilip kartopu oynadık, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Kar yağışının devam etmesi beklenirken, Kastamonulu çocuklar kışın tadını çıkarmaya devam ediyor. Soğuk havaya rağmen sokaklar kahkahalarla dolarken, kartopu savaşları ve kardan adam yapımı gün boyunca sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı